Dedicat partenerilor sai, compania SC VLADADEL SRL, isi propune sa multumeasca fiecare client prin experienta tehnica a angajatilor, dar si prin profesionalismul dovedit de managerii sai.

Compania a fost infiintat in 2006, avand obiectiv de activitate REPARATIA SI INTRETINEREA AUTOVEHICULELOR, si de atunci pana astazi urmareste continuu satisfactia cerintelor clientilor.

Dispunem de un stoc de produse achizitionate de la cei mai mari furnizori din Romania si Europa iar cel mai mare atuu al nostru este ca, majoritatea produselor de vulcanizare anvelope jante aliaj, otel sunt pe stoc si vi le putem monta in cel mai scurt timp posibil.

Suntem o echipa de specialisti care este gata sa va ajute in alegerea si montarea produsului ce vi se potriveste cel mai bine pentru autoturismul dumneavoastra.

Obiectivul nostru principal este sa va oferim servicii si produse de cea mai inalta calitate, pentru a satisface cele mai inalte pretentii ale clientilor.

Toate produsele comercializate sunt de origine (OE), de prim montaj la constructorul auto (OEM), aftermarket (AM) si piese second-hand (SH), care contin garantia oferita de producator si sunt conform standardelor Uniunii Europene.

Misiunea Firmei

Societatea comerciala VLADADEL S.R.L. este o firma cu servicii in domeniul de activitate al “Intretinerii si repararea autovehiculelor”, find o companie angajata in satisfacerea nevoilor curente si viitoare ale clientilor ei interni prin servicii de inalta calitate.

Intreaga activitate a firmei este subordonata scopului major al raspunderii cat mai prompte si deplin la cerintele pietii specifice si asigurarii unor castiguri corecte si echitabile ale angajatilor sai si prin desfasurarea unei activitati cat mai profitabile si dezvoltarea unei organigrame eficiente orientate spre reducerea continua a costurilor.

Firma incearca sa fructifice oportunitatile care se ivesc pentru satisfacerea in cea mai mare masura a clientilor ei.

Managementul firmei isi face o datorie primordiala din mentinerea si motivarea corespunzatoare a salariatilor talentati, competitivi, prin acordarea de salarii si stimulente si prin consolidarea unui climat de munca cat mai bun. In acelasi timp managementul firmei stabileste si mentine standarde ridicate si militeaza pentru asigurarea transparentei depline in activitatea pe care o desfasoara.

Consideram ca principalele avantaje competitive ale firmei sunt calitatea serviciilor oferite a produselor, calificarea personalului si preturile oferite.

Avand in vedere ca obiectivele strategice trebuiesc corelate cu modalitatile de realizare a lor, managementul societatii a identificat urmatoarele obiective strategice:

  • Cresterea continua a cifrei de afaceri, prin cresterea calitatii serviciilor, prin utilizarea mai eficienta a capacitatilor de reparatie in conditiile in care costurile pe piata auto cresc rapid datorita inflatiei si datorita costurilor mari de autorizare si echipare a service-urilor;
  • Cresterea nivelului calitativ al serviciilor , prin achizitionarea de utilaje mai performante si calificarea personalului necalificat la locul de munca prin cursuri de calificare;
  • Extinderea pietei de intretinere si reparatie auto atat pe plan local cat si national, prin deschiderea de noi magazine si service-uri francize Dr Wheel.;
  • Dezvoltarea si implementarea sistemului on-line de vanzare a pieselor auto, prin dezvoltarea site-ului creat special pentru aceasta;
  • Dezvoltarea departamentului de marketing, prin realizarea de cataloage cu dimensiuni de anvelope si serviciile oferite de catre companie, care pot facilita vanzarea in sistem on-line, participarea la targuri si prezentari de produse si echipamante de service auto, prin realizarea de achizitii pt dezvoltarea proprilui brand “Dr Wheel”.

SERVICII AUTO DE EXCEPTIE

Fii pregatit pentru toate conditiile meteo!

Fii pregatit pentru o adevarata placere a sofatului in conditii de deplina siguranta!

Obiectivul nostru principal este sa va oferim servicii si produse de cea mai inalta calitate!